17:20

Örebro SK FK Röd 2

Referat: IFK Örebro - Örebro SK FK Röd 2

Bra match av IFK-killarna!
Det blev förlust borta mot ÖSK Röd, men vi gjorde en riktigt bra insats. Trots fyra (!) skador de första tio minuterna och bara tre avbytare så höll vi spelet väl uppe och det stod 0-0 efter en jämn första halvlek. I andra halvlek spelade vi också bra, men orkade till slut inte stå emot när tröttheten satte in på allvar. Några av backarna fick spela hela matchen utan att byta, stark insats. Vi hade några möjligheter att göra mål, men lyckades inte förvalta chanserna.
Men nu känns det som att vi börjar växa in i 11-manna spelet och den stora planen. Alla börjar förstå spelets idé och hur man behöver röra sig på planen. Riktigt roligt att se! Vi kommer att spela fler jämna matcher och fortsätter förhoppningsvis med det fina spelet och kämpaglöden.